Proeflunch bestellen

Dat kan natuurlijk. En u hoeft niet over een nacht ijs te gaan. Wij geloven in kwaliteit en service. Neem de proef op de som.

Bij LandLunch kun je LandLunch Basis als proeflunch bestellen. Dat is een soort showpakket met een heleboel lekkere producten uit ons hele grote assortiment. Dan kunnen jullie proeven en ervaren waar LandLunch voor staat. Zo’n pakket is ruim voldoende voor 10 personen. De kosten hiervoor zijn € 35,00 exclusief 6% btw. De bezorgkosten nemen wij voor onze rekening.

Of toch liever LandLunch Extra Groen of Culinair?

Wil je meteen kiezen voor een van de andere pakketten, dan kan dat natuurlijk ook. LandLunch Extra Groen, waar extra nadruk op lekkere salades en producten voor in de sla ligt of LandLunch Culinair met quiches, soepjes en andere verwen producten. Geef dat aan in onderstaand formulier en wij regelen de rest.

Bedrijfsnaam

Naam

E-mail

Telefoon

Kies uw lunch

Aantal medewerkers

Wanneer wilt u de proeflunch ontvangen?

Extra informatie

Heb je nog vragen?

Ons concept is eenvoudig. Maar we begrijpen dat dit desondanks vragen kan oproepen. De meest gestelde vragen beantwoorden we op deze pagina. Staat jou vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.