LandLunch eerst uitproberen?

Dat kan natuurlijk. En u hoeft niet over een nacht ijs te gaan. Onze werkwijze kent namelijk geen abonnementsvorm. Wij geloven in kwaliteit en service.

Proeflunch bestellen

Dat kan natuurlijk ook. Neem de proef op de som. Bij LandLunch kun je een proeflunch bestellen. Dat is een soort showpakket met een heleboel lekkere producten uit ons hele grote assortiment. Dan kunnen jullie proeven en ervaren waar LandLunch voor staat. Zo’n pakket is ruim voldoende voor 10 personen. De kosten hiervoor zijn € 35,00 exclusief 6% btw. De bezorgkosten nemen wij voor onze rekening.

Ik wil proeven

Zullen we even overleggen?

Wij begrijpen dat je niet zomaar van lunchleverancier verandert. Je wilt weten waar je aan toe bent. Wat je kunt verwachten, wat de kosten zijn. Wat zit er zoal in een levering? Hoe laat wordt het bezorgd? En nog veel meer. Zullen we die vragen telefonisch bespreken? Of liever in een persoonlijk gesprek bij jullie op kantoor?
Uiteraard geheel vrijblijvend en zonder kosten.

Afspraak maken

Heb je vragen?

Ons concept is eenvoudig. Maar we begrijpen dat dit desondanks vragen kan oproepen. De meest gestelde vragen beantwoorden we op deze pagina. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Meest gestelde vragen

Ik lust niet alles, kan ik dat aangeven?

Ja natuurlijk.
Je kunt vooraf aangeven wat je niet wilt ontvangen. Daar houden we met het samenstellen zoveel mogelijk rekening mee.

Wij zijn niet altijd met evenveel mensen op kantoor....

Geen probleem.
Vanaf 10 personen kunnen wij dagelijks lekker gevarieerde lunches bezorgen. Wanneer u voor 14:00 uur aangeeft dat het aantal afwijkt van het normale aantal, passen wij het voor u aan.

Hoe lang moet ik een contract afsluiten?

Een contract is niet nodig.
Bij LandLunch kunt u wekelijks uw wensen aanpassen.

Wat doen we met de vakanties?

Genieten.
Geef wel vooraf even uw vakantiesluiting door, dan houden wij daar rekening mee.

We hebben vrij onverwacht een lunchafspraak op kantoor.....

Ook dat hoeft geen probleem te zijn.
Vanaf 10 personen kunnen wij dagelijks lekker gevarieerde lunches bezorgen. Wanneer u de dag voor levering voor 14:00 uur aangeeft dat het aantal afwijkt van het normale aantal, passen wij het voor u aan.

Drie medewerkers zijn opeens ziek.......

Dat is voor niemand leuk.
Maar het hoeft geen probleem te zijn. Geef het wel even aan ons door, dan houden we daar met de hoeveelheid voor de volgende dag rekening mee.