over land lunch

Zorgeloos lunchen op het werk

De lunch is een belangrijk rustpunt op de dag. Niet alleen voor de broodnodige energie die je nodig hebt, maar ook om je geest even rust te gunnen en je collega’s te leren kennen. 

LandLunch speelt hierbij een belangrijke rol. Ieder bedrijf en iedere medewerker heeft andere voorkeuren. Het is onze taak om die voorkeuren binnen budget te verwezenlijken. Liever een saladebar? Of toch compleet opgemaakte salades op tafel. Een goed gevulde broodmaaltijd of misschien een keer per week een soepje erbij? Geen probleem.

Waar leveren we?

LandLunch levert in de regio’s Amsterdam, Utrecht en het Gooi. Dus ook Amstelveen, Almere, Nieuwegein, Houten etc. En sinds 2020 ook in de regio Rotterdam.
Weet je niet zeker of we in jouw vestigingsplaats LandLunch leveren, stuur dan een mail naar bestellen@landlunch.nl. Wie weet, voegen we jouw regio aan ons werkgebied toe.

Inhoud

Iedere levering ziet er anders uit. Naast biologische zuivel, vind je ambachtelijk brood en vleeswaren, spreads, biologische boerenkazen en biologische groente terug in onze kratten. Willen jullie bepaalde producten heel graag of juist niet ontvangen, dan houden we daar rekening mee. Geen probleem.

Belegtip

In iedere levering zit een belegtip. De belegtip is een klein receptje, ter inspiratie voor een smakelijke sandwich. De ene dag is het de belegtip ‘Parmaham met Truffelmayo’, de andere ‘Geitenkaas met rucola en honing’. Uiteraard zitten die producten dan ook allemaal in de krat. We hebben op dit moment zo’n vijftig verschillende belegtips.

Medewerker kantine

Zijn jullie met zoveel collega’s dat er behoefte is aan iemand die dagelijks de lunch voorbereidt, aanvult, opruimt en schoonmaakt? Dat kan. We hebben bij een aantal van onze klanten een medewerker die hiervoor verantwoordelijk is. Mocht je daar belangstelling in hebben, neem dan contact met ons op.

LandLunch voor thuis

Heb je een drukke baan en wil je als je vrij bent niet in de rij staan bij juist die topslager of die geweldige bakkerij? Kijk dan in onze webshop. LandLunch levert biologische en ambachtelijke producten van lokale top bedrijven.