Heerlijke verse producten voor de lunch op het werk.
Van een broodlunch tot heerlijke salades, soepen en quiches.

Coronaproof lunchen, per persoon naar wens samengesteld en duurzaam verpakt.

coronaproof

Zorgeloos lunchen op het werk

We gaan langzamerhand allemaal weer naar kantoor. Lunchen op kantoor hoort daar bij. Maar wel veilig. Even niet bij elkaar in de boterpot of opscheppen uit dezelfde saladeschaal.

Dat kan. LandLunch maakt een Corona-Proof lunch voor je klaar. Op naam van al je collega’s met de inhoud van de lunch naar eigen keuze.

Gebruik daarvoor onze Lunch-App. Snel, gemakkelijk en hygiënisch.

Dagmenu bepalen

Jij en je collega’s kunnen kiezen uit een dagmenu. Uit wat voor producten er kan worden gekozen bepaal jij. Zijn het alleen belegde broodjes? Of ook een salade of misschien een soepje?

Voordat we aan de slag gaan, stellen we samen met jullie de inhoud van het dagelijks wisselende menu op. Uiteraard afgestemd op jullie wensen en budget.

Wil je meer weten?

Zullen we dan even afspreken? We overleggen wat de beste oplossing is voor jullie bedrijf. Wat de samenstelling van de Corona-Proof lunch zou kunnen zijn en hoe we te werk gaan. Je zult positief verrast zijn.

Bel ons op 035 763 0 963

Of stuur me een mail.

Toch liever de normale lunch?

Om het overzichtelijk te houden, hebben we drie basis pakketten samengesteld.

Basis

Een goedgevulde broodmaaltijd met vleeswaren, kazen, spreads, hummus soorten, sla, zuivel, etc. Probeer het hier.

Extra Groen

Een heerlijke complete salade is de basis van deze lunch. De salade wordt met zorg dagelijks vers bereid in onze eigen keuken. Van couscoussalade tot aan gegrilde groenten, pasta of quinoa. Alle varianten zullen de revue passeren. Doe hier de test.

Culinair

Dit pakket is niet alleen favoriet bij de expats. Ook medewerkers die zich graag een uitgebreide lunch laten welgevallen, genieten hier van. Een lunch met salades, soepen en/of quiches etc. spreekt een ieder tot de verbeelding. Test hem hier.