We werken zoveel als mogelijk met lokale leveranciers. Lees op deze pagina welke dat zijn.

Herkomst

De producten van LandLunch worden vooral door lokale producenten geleverd. Lees hiernaast wie dat zoal zijn. 

Lidia, Theo en Freek van Leeuwen
Edwin Veldhuijzen
Producten van Slagerij Chateaubriand

Afspreken

Zullen we even afspreken? Dan overleggen we even over jullie uitdagingen en onze mogelijkheden. Je zult positief verrast zijn.

Bel me op 035 763 03 963

Of stuur me een mail.

Dagelijks vers geleverd

We hebben maar heel weinig op voorraad. De dagverse producten worden dagelijks geleverd door onderstaande bedrijven. Lokale leveranciers die uitsluitend werken met de beste producten en met veel liefde voor hun vak.

Het Groene Hart

Deze coöperatie levert ons de kazen en de drinkyoghurt. De kazen worden geproduceerd door Kaasboerderij de Vierhuizen van de familie Van Leeuwen. Heerlijke biologische boerenkaas. Van jong tot oud en natuurlijk met smaakjes. De drinkyoghurt komt van boerderij Veldhoeven Zuivel, van Edwin Veldhijzen. Heerlijk van smaak en niet te zoet.

Bakkerijen

“Verandering van spijzen doet eten” zei mijn moeder altijd. En omdat iedere klant andere voorkeuren heeft, werken we met op dit moment met drie producenten: Bakkerij Kwakman, Bakkerij Matthijs Boon en Le Perron. Alle drie top, maar met een hele eigen stijl.

Slagerij

Slagerij Chateaubriand besteedt grote zorg aan het selecteren van de beste leveranciers en producenten. Ze zijn altijd opzoek naar speciale rassen. De rassen die wij selecteren hebben genoten van een natuurlijke en gezonde levensstijl. Dit levert echte smaak en goed gemarmerd vlees op.

Biologische groothandel

We betrekken een deel van ons assortiment bij de biologische groothandel, Udea. Udea is ook de leverancier van alle Ekoplaza winkels. Het zijn de producten waarvoor lokaal geen of slecht een alternatief te vinden is. De kwaliteit is echter ook bij Udea uitstekend.