De LandLunch pakketten,
voor ieder wat wils

Waar word jij gelukkig van? Van een gezonde verantwoorde lunch?
‘Gewoon’ maar dan heel lekker en duurzaam? Of wil je kunnen kiezen uit nog meer lekkere biologische en ambachtelijke producten. Bekijk daarom hier de mogelijkheden.

LandLunch Basis

Een heerlijke basis van biologische en ambachtelijke producten.

Extra groen

Een lunchtafel gevuld met heerlijke gezonde producten, biologisch en ambachtelijk. Met veel aandacht voor vegetarische producten, ambachtelijk bereide lekkernijen.

Culinair

Het LandLunch pakket voor de smulpaap. Gevuld met heerlijk ambachtelijk bereide producten, die de lunch tot een waar culinair moment op de dag maakt.

Fruitpakket

Heerlijk vers seizoensfruit, van appel en peer tot aardbeien en druiven. Voor zover mogelijk halen we het fruit bij het Groene Hart, een coöperatie van boeren uit die regio. Vandaag aan de boom, morgen in de krat.

Hoe zit dat met de bezorgkosten?

Alle genoemde tarieven zijn exclusief btw en bezorgkosten. De bezorgkosten bedragen € 8,50 per dag. Daarvoor wordt niet alleen de lunch bezorgd, maar dat is ook voor het samenstellen en de handling. De hoogte van de btw is wettelijk bepaald, 9% op voeding, 21% op alcohol en diensten.

Wil jij ook complimenten van je collega’s over de lunch? Bestel dan LandLunch. Omdat LandLunch ervoor zorgt dat de lunch een heerlijk rustpunt op de dag wordt. Leuk, lekker en gezond bovendien.
Voor ieder wat wils.